Ar-Ge projeleri, İstanbul-Sivas, Araştırma-Geliştirme-Danışmanlık, R&D Research Development

24 Haziran 2009 Çarşamba

Rüzgar Elektrik Santralı reklamı

Bir kampanya örneği

Belediye Başkanına,

eCO-Enerji, konusunda ve sahasında ilk ve tek olan EcoEnerji Mühendislik elektrik kampanyası başlatmıştır. Kampanyayı başta belediye ve kurumları olmak üzere, bölge halkına tanıtmak istiyoruz.

Tarafınıza ileteceğimiz tanıtım ve başvuru formunu ilgilenenlere takdim etmenizi rica ederiz.

5784 No'lu Kanun ve yeni çıkan Yönetmelik gereği, "kendi elektriğini kendin üret ve ömür boyu Elektrik faturası ödeme" dönemi başlamıştır. Bu konuda, Sayın Enerji Bakanımızın açıklamalarını
www.ecoenerji.net web sitesinden tıklayarak okuyabilirsiniz.

Şeker Bank ile ortak sağlanan faizsiz EkoEnerji Finansmanı ile İnşaat yatırımcıları, Gayrimenkul ve site sahipleri, tarım sektöründe faaliyet gösterenler, bağ, bahçe, sera ile uğraşanlar, okullar ve yöre halkı; peşinatsız yenilenebilir enerjiye geçiş sağlayarak ek bir ödeme yapmaksızın 48 ay gibi kısa bir sürede mevcut elektrik fatura bedellerini ödeyerek elektrik faturalarından ömür boyu kurtulabilirler.

BU KAMPANYA AĞUSTOS 2009 TARİHİNE KADAR GEÇERLİDİR.

Türkiye’nin içinde bulunduğu konjektür, elektrik fiyatlarının yüksek oluşu, sunduğumuz Rüzgar Elektrik Santrallerinin genel itibariyle ülke ekonomisine katkı sağlaması, bununla birlikte bireysel ve kurumsal müşterilerin enerji tasarrufuna katkı sağlamamızdan dolayı yoğun ilgi göstermesinden kaynaklanan nedenlerden ötürü, ilgilenenlerin en kısa zamanda başvurmaları önemle rica olunur.

Bu kampanya doğrultusunda yapılan konutlarda, konut sahiplerinin ömür boyu elektrik faturası ödemeyecek olmaları inşaat sektörünü de canlandıracaktır.

eCO-Enerji Mühendislik Departmanı
ePosta: info@ecoenerji.net

Ecowind Enerji ve Enerji Mak.Müh.San.Ltd.Sti.

Zafer Cad.No 100 35430 Urla Izmir Turkey
Tel : +90.232.7542915 – 16 Fax: +90.232.7542945
www.ecoenerji.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

FELSEFE SANAT BEDEN BİLİNÇ ÖZNE DUYGU FİZİK SPiNOZA DELEUZE NiETZSCHE İst Cumhur KOCALAR